Voel je kern, vind je kracht

Meditaties

Deze korte meditaties (ca 4 á 10 minuten) kunnen je helpen diep te ontspannen. Ze nemen je mee naar een nieuwe plek in jezelf waar je rust ervaart in heel je lichaam, gevoel en geest. Dit helpt je ook je eigen trilling te verhogen, een intentie voor de dag neer te zetten, je hart te openen en je opnieuw te verbinden met je eigen energie. 

Over Isabelle

Mijn zoektocht naar het waarom en waartoe begon heel vroeg. Het zoeken naar het ware werd mijn passie. Ik zocht in boeken, verhalen, filosofie, literatuur, spiritualiteit, workshops, seminars, inspirerende trainingen die mij steeds verder, dieper brachten.

Alles wees voor mij naar één punt: het zit in jezelf.
Het is eigenlijk heel eenvoudig maar…

Kunnen we eenvoudig zijn? Kunnen we elke dag kiezen voor wie we echt zijn? Kunnen we zelf ons leven, ons geluk bepalen in plaats van de buitenwereld of de omstandigheden verantwoordelijk maken?

Ik heb geleerd dat het echt kan! Het voelt zoveel vrijer…
Hierin wil ik je graag begeleiden.

Vind je de muziek mooi?

De muziek bij de meditaties en kinderverhalen is gemaakt door Frits Evelein van Music from Source. Wil je er meer van horen? Ga dan naar zijn website .

Emotie-coaching

Deze vorm van coaching is heel effectief omdat het voorbij gaat aan het verhaal. Je ontdekt de oorzaak van het patroon waarin je tot nu toe geleefd hebt. Je ontdoet je van belemmerende overtuigingen en emotionele ballast.

Kortom je maakt je vrij van het oude en maakt contact met wie je echt bent. Je leert zelf met je emoties om te gaan. Je vindt in jouw emoties een natuurlijke kompas naar bewustzijn, innerlijke rust en vrijheid.

lees verder

Knorretje:
Hoe spel je liefde?

Poeh:
Dat spel je niet, dat voel je.