Voel je kern, vind je kracht

Lekker slapen verhalen

Uit ervaring weet ik dat kinderen vaak het lastig vinden om de dag los te laten. Juist als zij alleen in hun bed zijn, gaat hun hoofd weer aan. Deze verhaaltjes en de muziek eronder helpen ze om weer rust te ervaren in zichzelf zodat inslapen makkelijker kan.

Probeer gratis de verhaaltjes hieronder. Als je nog meer wil, kun je een mini album bestellen.

Wil je meer verhalen horen?

Wil jij ook de verhaaltjes horen over Het witte eiland, Het paard met de sterren manen of over De licht vogel? Ze nemen je allemaal mee naar een lichte, veilige plek in jezelf, waardoor je heerlijk in slaap kunt vallen. Je kan hier het mini-album bestellen (€ 5,00).

Vind je de muziek mooi?

De muziek bij de meditaties en kinderverhalen is gemaakt door Frits Evelein van Music from Source. Wil je er meer van horen? Ga dan naar zijn website .

Over Isabelle

Mijn zoektocht naar het waarom en waartoe begon heel vroeg. Het zoeken naar het ware werd mijn passie. Ik zocht in boeken, verhalen, filosofie, literatuur, spiritualiteit, workshops, seminars, inspirerende trainingen die mij steeds verder, dieper brachten.

Alles wees voor mij naar één punt: het zit in jezelf.
Het is eigenlijk heel eenvoudig maar…

Kunnen we eenvoudig zijn? Kunnen we elke dag kiezen voor wie we echt zijn? Kunnen we zelf ons leven, ons geluk bepalen in plaats van de buitenwereld of de omstandigheden verantwoordelijk maken?

Ik heb geleerd dat het echt kan! Het voelt zoveel vrijer…
Hierin wil ik je graag begeleiden.

Meditaties

Meditaties kunnen je helpen diep te ontspannen. Ze nemen je mee naar een nieuwe plek in jezelf waar je rust ervaart in heel je lichaam, gevoel en geest. Dit helpt je ook je eigen trilling te verhogen, een intentie voor de dag neer te zetten, je hart te openen en je opnieuw te verbinden met je eigen energie.

Ervaar de gratis meditaties

Knorretje:
Hoe spel je liefde?

Poeh:
Dat spel je niet, dat voel je.