Voel je kern, vind je kracht

Emotie-coaching

Deze vorm van coaching is heel effectief omdat het voorbij gaat aan het verhaal. Je ontdekt de oorzaak van het patroon waarin je tot nu toe geleefd hebt. Je ontdoet je van belemmerende overtuigingen en emotionele ballast. Kortom je maakt je vrij van het oude en maakt contact met wie je echt bent. Je leert zelf met je emoties om te gaan. Je vindt in jouw emoties een natuurlijke kompas naar bewustzijn, innerlijke rust en vrijheid.

Jouw transformatie

Als mens, weten we dat wij kunnen denken, fysieke zintuigen hebben en emoties kunnen ervaren. We weten ook dat we een bewustzijn en een onderbewustzijn hebben. Zijn we echt zo bewust als we zouden willen? Nee. Zonder het te weten, functioneren we veel meer vanuit het onderbewustzijn dan vanuit het bewustzijn.

Hoe dat kan?

Lees verder ...

Als mens, weten we dat wij kunnen denken, fysieke zintuigen hebben en emoties kunnen ervaren. We weten ook dat we een bewustzijn en een onderbewustzijn hebben.

Zijn we echt zo bewust als we zouden willen?
Nee. Zonder het te weten, functioneren we veel meer vanuit het onderbewustzijn dan vanuit het bewustzijn.

Hoe dat kan?
Doordat het onderbewustzijn een soort opslagruimte is waar alles, ja alles, wat we meemaken, beleven, ervaren, bewust en onbewust, wordt bewaard. Er is geen voorkeur voor leuk of niet leuk… De opgeslagen data vormen in ons van kleins af aan patronen: patronen van gedachten, emoties en gedragingen.

Deze patronen vormen een systeem, een ego structuur.
We doen en reageren dus volgens patronen die inherent zijn aan een systeem. En dat is verre van vrij! We kiezen er niet voor. Als we vrij willen zijn, is het van belang dat we herkennen dat wij niet zijn wat we doen. Wat we doen wordt bepaald door ons systeem.

Wie we zijn is iets heel puurs, onaantastbaar, vrij.
Vrijheid kunnen we weer in ons ervaren als we leren de mentale patronen te doorzien en de emotionele blokkades te laten oplossen.

Het laatste kan voor ons lastig zijn want we leren al heel vroeg dat emoties niet welkom zijn: zij zijn lastig, ongepast…Dus leren we ze goed te onderdrukken om ze beter te controleren. Omdat alles wordt opgeslagen, draagt iedereen een emotionele ballast met zich mee.

Gelukkig kun je die leren transformeren en steeds lichter maken. Er verandert er van alles in ons: de kijk op onszelf, op anderen, op ons leven; het wordt blijer, frisser, bewuster, opener, authentiek. Opnieuw in verbinding met wie je echt bent. Vrij.

Hoe het werkt

De emotie coaching sessies kunnen zowel op locatie in Almere plaats vinden als online via skype of zoom.  Voor een online sessie heb je een rustige ruimte nodig op jezelf, waarbij je in alle vrijheid kan communiceren.

Een sessie duurt 1,5 á 2 uur. De kosten voor één sessie is € 180,– (Incl. btw) . Voor zakelijk te declareren coaching sessies, geld een hoger zakelijk tarief, het verzoek om hiervoor contact op te nemen voor een offerte en prijsopgave. 

Kennismakingsgesprek of sessie inplannen

Neem contact met me op voor inplannen van een gratis telefonisch kennismaking gesprek of het boeken van je emotie coaching sessies, je kan hiervoor gebruik maken van de chatfunctie waar je een bericht kan achterlaten. Ik neem vervolgens zo snel mogelijk contact met je op (binnen 2 werkdagen).

Over Isabelle

Mijn zoektocht naar het waarom en waartoe begon heel vroeg. Het zoeken naar het ware werd mijn passie. Ik zocht in boeken, verhalen, filosofie, literatuur, spiritualiteit, workshops, seminars, inspirerende trainingen die mij steeds verder, dieper brachten.

Alles wees voor mij naar één punt: het zit in jezelf.
Het is eigenlijk heel eenvoudig maar…

Kunnen we eenvoudig zijn? Kunnen we elke dag kiezen voor wie we echt zijn? Kunnen we zelf ons leven, ons geluk bepalen in plaats van de buitenwereld of de omstandigheden verantwoordelijk maken?

Ik heb geleerd dat het echt kan! Het voelt zoveel vrijer…
Hierin wil ik je graag begeleiden.

Meditaties

Meditaties kunnen je helpen diep te ontspannen. Ze nemen je mee naar een nieuwe plek in jezelf waar je rust ervaart in heel je lichaam, gevoel en geest. Dit helpt je ook je eigen trilling te verhogen, een intentie voor de dag neer te zetten, je hart te openen en je opnieuw te verbinden met je eigen energie.

Ervaar de gratis meditaties

Knorretje:
Hoe spel je liefde?

Poeh:
Dat spel je niet, dat voel je.